Seksifantasiat tupakka fetissi

Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Tupakka fetissi Tupakka fetissi tupakoitsija Millaisia fantasioita teillä on tupakoivasta naisesta? Missä tilanteessa tupakoiva saa eniten huomionne? Entä kiihottaako tupakoiva mies?

Kiihottaako työtä tekevä tupakoitsija vai enemmän bussi pysäkillä oleva? Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla. Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? Ei kiihota, haisee pahalle. Paljon parempi jos ei tupakoi. Kyse olikin heistä jotka tykkää katsella, en ehdottanutkaan iholle tulemista Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Sanat oli vähä yksitoikkoiset ja tupakka puuttu. Tä menee eri fetissi ryhmään Nainen joka tupakoi tiukat housut farkut yms. Seisaalteen vaikkapa, ja jalat ristissä tai harallaan. Näyttää siltä että puristaa pakaroitaan tiukkaan. Myös nainen joka masturboi tupakoidessaan on aikas jees: Toivon että saisin lisää näitä ja mielellään asiallisia.

Terve Minua kiihottaa kun nainen polttaa todella paljon ja lähinnä se tapa jolla polttaa eli imee pitkiä vetoja ja vetää syvälle henkeen, lisäksi kiihottaa jos naisella alkaa tupakoinnin myötä yskittämään.

Minulla on nyt sellainen nais ystävä että hän polttaa vähintään 2 askia päivässä ja polttaa joka paikassa, jopa suihkussa, olen häneltä kysynyt että kiihottaako häntä tupakointi ja on ilmoittanut että ei, enkä minäkään ole kehdannut kertoa että minua kiihottaa. Tupakoiva nainen vaikuttaa ehdottoman epäsiistiltä, suorastaan saastaiselta, en koskisi.

Joillakin naisilla on tapana ruveta tupakoimaan kaljoissa, kyllä silloin osakkeet romahtaa. Heille on tyypillistä epäaitous ja heikko itsetunto, jota pönkitetään tupakoinnilla. Vaikuttaa kuin he kerjäisivät miesten hyväksyntää ja porukoihin pääsyä.

Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla. Rouvan tissit voi sitoa pystyyn, pientä piiskausta molemmille. Ensimmäinen kosketus oli jotain aivan mahtavaa. Nyt olen antanut osumia kasseille, varteen ja terskaan..

Onko muita jotka ovat löytäneet nämä ihanat "rikkakasvit"? Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? Vaimo ei ole kiinnostunut asiasta, joten olisi kiva joskus treffata nainen joka nauttisi jalkojen palvonnasta. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Tupakka fetishinä? Vaimoni haluaa että menen sängyn alle alasti tupakoimaan ennen yhdyntää.

Kiihottaa häntä kuulemma kovasti. Savun pitää nousta näkyvästi sänkypeitteen alta ylös. Joskus joudun poltamaan kolmekin tupakkaa ennen kun savuaa riittävästi. Samaan aikaan vaimo hieroo itseään hieromasauvalla kunnes laukiaa. Vasta tämän jälkeen saan tulla pois sängyn alta ja sitten on minun vuoro.

Harmi vaan kun on tuo astma ja tupakka kun yskittää niin ei tahdo omasta nussimisesta tulla mitään kun niin yskittää. Olen ehdottanut vaimolle josko tupakoisin parvekkeella tai hellan huippuimurin alla mutta se ei kuulemma kiihota samalla tavalla.

Lievästi kyllästyttää koko touhu ja onanoin mielummin itsekseni mutta siitä taas ei vaimo tykkää lainkaan. Herrasmies haussa 06 Bi henkistä herrasmiestä, rouvalle munaa ja miestä sais imee ja nuolla samalla.

Jalkapohjien hyväilystä nauttijat Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? Uudenvuoden päivänä vaimoni halusi taas että menen sängyn alle alasti tupakoimaan kun hänen miesystävät tulivat käymän salen puheenaikana. Minun piti taas huutaa rivoja sanoja tupakoinnin lomassa. Välillä "viuhahdin" tuttuun tyyliin vessalle paskalle. Kuulin kun miehet ihmettelivät käytöstäni, vaimoni vain sanoi että "sillä on viidenkympin villitys".

Viuhahtaminen oli kiihottavaa, täytyy myöntää että mulkku seisoi kun rautakanki kun kirmasi äijjien silmien alla vessaan ja takaisin taas sängyn alle tupakoimaan.

Itse asiassa yllätyin, että tosiaan on muitakin, hyvä me! Vastaa alkuperäiseen viestiin Tupakka fetissi Millaisia fantasioita teillä on tupakoivasta naisesta? Onko Etelä-karjalassa naista joka nauittisi jalkapohjien hyväilystä, hieronnasta, kutittelusta tai jopa nuolemisesta? En ole aiemmin ajatellut että olisin tupakointifetisisti, en ole edes tiennyt että sellaisia ihmisiä on. Etsi Toggle navigation Valikko.

PILLUA HELSINGISSÄ ISKURI TREHVIT

Viuhahtaminen oli kiihottavaa, täytyy myöntää että mulkku seisoi kun rautakanki kun kirmasi äijjien silmien alla vessaan ja takaisin taas sängyn alle tupakoimaan. Outoa oli kun vaimo komensi minua työntämään pepun ulos sängystä jotta hänen kaverinsa saivat penetroiduttua peräaukkooni. Sattui aivan tajuttomasti, laukesin kuitenkin.

Vaimo komensi nuolemaan lattian puhtaaksi vieraiden jäljiltä. Jälkeenpäin tuli vaimolta sanomista, en olisi saanut nimitellä hänen vieraitaan vitun idiooteiksi, olisi vain pitänyt huutaa "kyrpää b-rappuun" ja "pillua vieraille kans" sekä ehkä myös onanoida tupakoinnin lomassa. Noh, jäipähän ensi kerralle jotain.

Vieraiden lähdettyä vaimo tuli sängyn alle, jakoi tupakan kanssani. Kannattaa syödä se tupakka. Silloin sen vaikutus on tehokkainta. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Jaha, sitä on katsottu lyhyet erikoiset "Jutta Grahnin mies". Muista välillä kurkistaa sängyn alta ja huutaa perse, kikkeli ja pillu, pillu, pillu Niin ja v-i-t-t-u on vilttihattu ja k-y-r-p-ä on kyynärpää: Vastaa alkuperäiseen viestiin Tupakka fetishinä?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Löytyiskö jostain jotain kuvia? Ei noi kaveritkaan kuulosta oikein terveiltä, jos alkaa jöpöttää, kun näkee tupakoivia naisia, pystyttekö käymään esim. Mikähän sinäkin olet toisia sairaiksi haukkumaan?

Olen ihan normaali mies mutta jostain syystä tupakoivat naiset vaan ovat mielestäni aivan valtavan sexyjä. Itse asiassa yllätyin, että tosiaan on muitakin, hyvä me! Sä oot oikeesti sairas, joko jöpöttää, kiva kun teitä on noin monta, ei ole vielä tullut vastausta, että miten sitten ravintolassa missä on paljon paljon naisia, käydäänkö välillä runkulla, kun on niin kiihottavaa katseltavaa vai sytytelläänkö oikein tulipaloja?

Tällä ei ole mitään tekemistä tulen tai pyromanian kanssa, ainakaan minulla. Kyse on ehkä alitajuisesta suuseksi-assosiaatiosta. Emmeköhän kaikki tähän mieltyneet ole normaaleja heteromiehiä, joilla on ehkä vähän harvinaisempi lisämieltymys vrt. Enpä usko maailmasta sellaista miestä löytyvän, joka ei olisi mieltynyt johonkin "erikoisuuteen". Käytkö itse ravintolassa runkulla kun näet kiihottavan näköisen naisen??

Eiköhän jokainen täysipäinen ihminen hallitse omat seksuaaliset tuntemuksensa Kuvittelepa kaunis nainen seksikkäissä vaatteissa polttelemassa hiljalleen savuketta Niin just, hei sinä, etkö tajua kuinka kiihottavaa on katsella savuavaa naista, itse kiihotun kuvista, missä nainen poltetaan noitana. Kiva, että meitä asian harrastajia on täällä näin paljon. Tällä mieltymyksellä ei ole mitään tekemistä palamisen, polttamisen tai niihin liittyvän pyromanian kanssa, voiko se olla niin vaikea uskoa?

Enemmänkin se liittyy imemiseen, kukapa mies ei imevistä naisista tykkäisi Luuletko että tämän fetissisuuntauksen edustajat ovst täydellisiä hulluja? Jos vaikka kadulla vastaani kävelee kaunis nainen joka tupakoi, katson häntä aivan samalla tavalla kuin tupakoimatonta. Tupakoiva nainen kiihottaa osana seksileikkiä. Mitä leikkeihin tulee, pervoja on varmasti joka lähtöön. Itse perustan tupakointia paljon enemmän esimerkiksi niukoista, body-tyyppisistä alusvaatteista naisen päällä.

Kun tähän lisätään vielä seksikäs tapa tupakoida niin homma on melkeinpä täydellinen. Kiihottuminen EI vaadi tupakoivaa naista, kiihoitun itse ainakin ihan normaaleista asioista. Jos joku pitää sitä perverssinä tai epänormaalina, että tupakointi on yksi näistä asioista, ei voi mitään Kun lukee esimerkiksi noiden "eläinharrastajien" juttuja niin ehkä tämä tupakointiperversio on suorastaan normaalia!

Minkä otsikon alta näitä juttuja löytyy? Itse saan parhainmat fibat tupakoivista naisista siten, että katselen kun nainen tupakoi, pukeudun itse korsettiin tai johonkin muuhun seksikkääseen, samalla nain imuria, mikä on täysillä, voi sitä imutusta ja koska toinen käsi on vapaana, olen tehnyt nuotion ja paistan makkaraa. Mällin lento on prosettinen. Itse saan parhainmat fibat tupakoivista naisista siten, että katselen kun nainen tupakoi, pukeudun itse korsettiin tai johonkin muuhun seksikkääseen, samalla nain imuria, mikä on täysillä, voi sitä imutusta ja koska toinen käsi on vapaana, olen tehnyt kunnon nuotion ja paistan makkaraa.

Hei Sieltä löytyi otsikko "perustetaan yhdistys" liitytään porukalla siihen, sinne saa liittyä kaikki pervot. Jokaisella on jokin erikoisuus, ihan turha ruveta aukomaan päätänsä Itse et varmaankaan haluaisi nähdä naista niukassa bodyssa katsovan sinua kiimaisesti ja tupakoimassa samalla Eikö tälläisessä tilanteessa tämän naisen suorittama imeminen kiihottaisi sinua ollenkaan?

ALASTONSUOMI KUVAT SEURANHAKUPALVELU