Prostituutio hinnat halvimmat huorat

Jos innostaa ajatus niin voin postaa minun sp. Osoitteen niin tehdään ryhmä ja vaihdetaan numerot. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Paljon olette enimmällään maksaneet seksistä? Ovatko huorien hinnat mielestäsi kalliita?

Paljon olisit itse valmis maksamaan seksistä jos saisit päättää hinnnan? Oletko koittanut tinkiä hinnasta huoralta? Mikä on halvin huora ja kallein missä olet käynyt? Onko Maria S lopettanu vai? Koskeeko kysymys kotimaisia prostuja ja lasketaanko tuontilihat mukaan, kysytkö hinta-laatutasoa Suomessa, otetaanko ulkomaat mukaan? Viro, Venäjä, Croatia, Saksa, Puola jne Suorastaan haureuteen yllyttäviä, heh hehe hehehehe hheehh.

Kotimaisista huorista on kyse. Joku väitti jossain kerran ehkä tai sit ei kuulleensa tapauksesta jossa mies ois maksanut e. Tosin 9 kk jälkeenpäin ja varmasti urbaani legenda.

Ei ole ilmaisia lounaita.. Oli kyllä sen rahan arvoista vaikka jouduin käyttää kortonkia. Eniten maksoin vuotiaana, juuri kun olin saanut ensimmäisen opintolainani ja muuttanut Tampereelle soluasuntoon.

Menin samantien loistavaan Ravintola Kaijakkaan siellä oli minulle jo entuudestaan tuttu isorintainen strippari Maria Pietarista. Jakelin tippejä noin markan edestä, ostin häneltä markan privaatin ja illan päätteeksi pyysin käymään kotonani ja sanoin maksavani markkaa. Taksi otettiin kotiini ja olin todella onnellinen saamastani palvelusta. Yhteensä samaan naiseen saman illan aikana kului mk tippeihin mk privaattiin mk takseihin mk itse hoitoon yhteensä uhkea Maria tuli maksamaan minulle noin markkaa eli reilut euroa.

Helsingin Alcatraz ravintolasta mukaani lähti yhden kuuman rommin tarjottuani Moskovalainen hyvät rinnat omistava Helena markalla, se oli yksi parhaita kokemuksiani sillä sain Helenalta myös kultasuihkun suuhuni, se oli ainoa kerta kun nainen on pissinyt suuhuni ja se oli tosi kiihoittavaa.

On se kyllä surullista, että "etelä-Helsinkikin" on ketjun otsikon suhteen suoraan peräaukon sisäpuolelta. Ei voi muuta kuin lähes tippa linssissä muistella v sitten kuvan legendaarista tanssiravintolaa, jossa kesäiltaisin suorastaan parveili mallin näköisiä minkkejä työhommissa. Ennen kaikki oli paremmin.

Syrjäsen mielestä se on vain huhu, että somalit rakentavat elämänsä sosiaaliavustusten varaan. Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa. Tänään taas menen Kallioon huoriin.

Meikäläisen thaikku kokemuksista on aikaa vuotta useita reissuja , niin silloin en kyllä kauheasti tykännyt bangkokista, liian meluisa, täynnä ihmisiä, ja muutenkin meno kuin jossain helvetissä. If you continue to close your eyes, your children will pay the price! Ei ole thaivaaseen matnustaminen kallista. Äkkiä säästää kulutuksessa lentolippu rahat takas kun siellä on parikuukautta.. Siellä menee kyllä rahaa niin paljon kaikkeen muuhun.. Eikä tuo oo edes paljo..

Majotus vielä päälle jne.. Yks vaihtoehto on lähteä Hampurin huora kortteleihin viikonlopuksi kiertelemään ja munaa imetyttämään. Helsingistä halpalento alle ja parin olut stoben jälkeen torppaamaan kullia huoran kotkottimeen. Ei ole kallis reissu! Muutamalla satasella selviää viikonlopusta. Tsekeissä huora euroa suomessa sama horo Prahassa on huorat sekä oluet paremman makuisia.

.

Ymmärrän kirjoittajan katkeruuden kun on todennäköisesti Kela: Näkee huoria päivät pitkät jonottamassa kaiken maailman tukia. Ja kun vielä valtion maksama palkka on niin pieni, ettei verojen jälkeen ole enää rahaa huorissa käymiseen, kyllä silloin alkaa vituttaan.

Tai sitten se luulee tietävänsä. Mitä helvetin paskaa iltalehti syöttää?? Sama satku se on jo siitä asti kun euroihin siirryttiin. Ja yhtä lamaa jo vuosia ennen sitä!!! Miten mk muuttu euroksi kun valuutta vaihtu?? Ossaisko edes suomihupakko selittää?? Jotta ehtii tienata verorahat, huorat ei ehdi jonottaa terveyskeskuksissa, koska se on työajasta poissa. Kyllä myö käytetään niitä meiän kalliita ripsihuoltajia sen takia, koska päästään niille kätevästi, kun omaan aikatauluun sopii ja yksityispuolen terveystalojen lääkärit ja gynekologit hoitaa ehkäisypuolen paremmilla aikatauluilla myöskin, jos terveyspalveluista puhutaan.

Jos joku haluaa ilmaiseksi käydä testeissä, Protukipiste tekee niitä, mutta huorat ei oo syyllisiä siihen, että Protukipiste on olemassa. Sen rahoitus taitaa mennä muualta, kuin veronmaksajien pussissta. Miks huorat ois aina köyhiä ja luusereita, jotka elää vaan pummaamalla yhteiskunnalta, mielenkiintoinen ajatus.

Tässä maassa on paljon reilun kaupan lihaakin ostettavaksi. No onhan se näkemys tuokin vaikka täysin perseestä kyllä varmaan aikas moni maksaa veroja enempi, ku kovat veronmaksajaturskat joihin en itse kuulu.. Olen keskituloinen ja syyllistyn joskus veronkiertoonki, mutta siehän kannat eurot ulkomaille auttaahan sekin vissiin joitain veronmaksajia syyllistyn siihen joskus itsekin vaikka, kyl suomimisutkin mun euroja kerää ja en valitettavasti valita enkä ees tinkaa.

Meeme ei sihteerit ole luuserit ja vielä vähemmän köyhiä kyl jokainen saa tehdä mitä haluaa ja sitä mist tykkää.. Reilun kaupan liha kelpaa mulle mainiosti: En oikein ymmärrä tätä kuittailua. Näinkö siis on että suomalaiset huorat toimivat yrittäjinä ja maksavat kiltisti veronsa.

Tuossa niin kerrottiin että maksetaan alvit ja tuloverot mutta Jos ko. Huora oikeasti olisi veroja maksava yrittäjä hän tietäisi että tuohon päälle tulee YELit sun muut sossumaksut joka söisi ko. Huoralta saanee myös kuitin jossa on kaikki tarvittavat tiedot, kuittiahan tulee tarjota joka kerta. Onnistuu varmaan myös muu kuin käteismaksu. Jos minun asiakkaani maksaisivat aina käteisellä eivätkä vaatisi kuittia tai saada tietää yritystunnustani ja poliisi tai verottajakaan ei olisi kiinnostunut toimistani niin arvatkaa vaan maksaisinko veroja, ihan vain hyvyyttäni?

Paskat kaikki repisin irti mitä saisin, siinä sivussa tekisin vaikka jotain leikkaamaan työntekijänä muutaman tunnin vkossa että voisi kertoa omaavansa työpaikan jos joku kysyisi.

Kaikki työtienestit jäisi pankkitilille ja käteisellä eletään. Jos olisin nainen niin huoraisin niin että perse repeis, paskat arvostuksesta jos kerran siitä maksetaan. Aika kuluu hinnat nousee.

Mitä sun palkkas oli vuonna ja mitä se on nyt? En ole suomihupakko, mutta uskoisin osaavani selittää sen. Ja luonnollisesti palkka nousee kun vuosia tulee lisää mutta se ei selitä sitä kuinka "harjoitteleva" Huora nauttii uransa alkumetreillä konkari Huoran palkkaa.

Jos vertaamme huoria normaaliin palkansaajaan nii tämä tarkoittaa sitä että 60v Huora veloittaisi 3 x sen summan mitä 40vuotta nuorempi kollega saisi veloittaa En nyt valitettavasti osannu rautalangasta vääntää Yellistä, koska en ajatellu sen nyt olevan se pointti tässä, kun veroista puhutaan. Yel ei oo vero, se on eläkemaksu ja pakollinen yrittäjälle, 18 - 67 vuotiaille, kun toimii yrittäjänä yhtäjaksoisesti vähintään 4 kk ja työpanoksen arvo on vähintään ,19 e vuoden aikana.

Yrittäjä maksaa koko eläkkeensä itse kuukausittain, palkansaajan Tyellistä taas suurimman osan maksaa työnantaja ja työntekijältä pidätetään pieni siivu siitä palkan maksun yhteydessä, samoin kuin työttömyysvakuutusmaksukin. Arvonlisävero maksetaan kuukausittain Palkansaajien ennakonpidätyksistä huolehtii työnantaja. Samoin työnantaja maksaa sotut, niitä ei palkansaajilta peritä.

Tää oli varmasti tarpeeksi yksinkertaistettua nyt, jos kelpaa. YELlin perusteella määräytyy mm. Tää on tärkeä pointti naisille. Ikäväksemme huorien on vaikeata antaa asiakkaille kuittia ja siten korttimaksaminenkin on niin ja näin, koska työn luonteen kannalta turvallisuusseikat on tärkeitä. Meillähän monella on turvakiellot ja muut suojanamme. Turha kuvitella, että verojakaan maksava huora ois turvassa hulluilta.

Mutta tulot voi kyllä siirtää verottajalle ihan helposti. Verottaja tuskin koskaan sanoo, että älä hei lähetä enää rahaa tänne, meillä on jo tilit ihan täynnä täällä eikä yhtään sovi enää sisälle. Kiitos luennosta, tämän kaiken tiesinkin, hyvä että sinäkin nyt. Yrittäjällä on toki muitakin pakollisia sosiaalimaksuja maksettavana mutta näistä varmaan tiedättekin. Aivan kuten alvista ja tuloverostakin.

Kyllä sitä vaan ihan omaksi iloksi veroja maksetaan. Esimerkkinä vaikka pelkästään auton vuokraamiseen kuvitellaan kauhukokemus, että oot just menossa Rovaniemelle huorauskeikalle ja auto leviää kesken matkan ja se viedään korjaamolle moneksi päiväksi tarvitaan luottokortti. Luottokorttia varten pitää melkein olla se pankkitili. Pankkitilille ei voi laittaa rahaa, jos sulla ei oo virallisia tuloja. Jos sulla ei oo työntantajaa, sulla pitää olla firma, että voit viedä rahaa pankkiin. Kun sulla on tuloja, saat mm.

Puhumattakaan siitä, että voit vaikka netistä tilata jotain. Kaikkee ei vaan voi käteisellä suorittaa, vaikka se oiskin hyvä idea ja kaunis ajatus. Veroja maksetaan siis omaksi iloksi, että oma elämä ois kivaa, mielekästä ja helppoa. Ja että se eläkekin on sitten joskus ja äitiyspäivärahat. Kuittipakkoa ei voi valitettava hukkuisi asiakkaisiin vedoten kiertää. Riittää että summat ja veroerittelyt ja palvelut ja firman yritysnumerot ja nimet löytyy kuitista. Tämän varmaan yrittäjänä jo tiesitkin.

Muuten syyllistyt kirjanpitorikokseen, mutta senkin jo tiedät. Kuitti on asiakkaan turva. Kyllä se pizzapedrokin väittää maksavansa kaikki verot ja lellit ja tellit vaikkei kuitteja kirjoitakkaan. Ai niin ja cc kortin saa jos tilillä on tarpeeksi rahaa. Myös se riittää että on se siviilityö josta tulee muutama satku kuussa. Ja jos olet kortit ennen huoraamisen aloittamista saanut ei niitä sinulta poiskaan oteta vaikka siviilityötä ei enään olisi.

Mutta menee täysin ot tämä. Ehkä veroista ja niiden maksamatta jättämisistä pitäisi nostaa oma ketju. Toki mieskin voi myydä persettään sen minkä se kestää, sukupuoli ei tässä ole este eikä hidaste. Oppilaslistalta löytyy aina tyttöjä, joilla on isompi kyrpä kuin useimmilla turskilla. Pankkitilin saa kyllä avattua ilman virallisia tulojakin. Pienempien summien laittaminen tilille ei ole ongelma. Luottokorttia myöntäessään pankit ei niinkään nykyään katso virallisia tuloja vaan luottotietiohistoriaa.

Ellei este, niin ainakin hidaste. Markkinat ovat marginaaliset miesprostuille riippumatta kelle myyt. Et kai sie luule, ettei verottaja ja poliisi lue juurikin tätä viestiä ja tätä viestiketjua? Kuule kyllä ne lukee, hartaasti ja porukalla. Poliisia ja verottajaa ei tarvii koskaan aliarvioida. Ne tekee työtään ja erittäin hyvin. Ethän sie kuvittele, ettei Hesarin toimittaja lue näitä. Juuri nyt voi Hesarista lukea, mitä huorat toivoo.

Joku toimittaja oli kirjoittanut sen sinne: Tästä voitaiskin siirtää keskustelu siihen, mitkä firmat tässä maassa on joidenkin järjestöjen ylläpitämiä huumeiden rahanpesukoneita. Rakennus- ja ravintolatoiminnassa, tatuointiliikkeissä tms. Ouuu maiii gaad, miljardipisnes.

Taitaa siinä kalveta opiskelijatyttöjen roposet, jotka ne omilla pilluillaan tienaa. Mie en oo koskaan edes kannabista polttanu, hukkaan on menny elämä mullakin. Mutta mie oon vaan tyhmä ja umpirehellinen maalainen.

Anteeksi ja hyvää yötä. Pullojen keruu on veronalaista toimintaa. Omat pullot saa palauttaa veroitta, mutta muiden pullojen palauttamisessa mentäköön järjestelmään, missä kone pidättää ennakot ja tulot verojen jälkeen on haettavissa kassalta. Onko koiranpentujen tuottaminen veronalaista tuloa? Kyllä se vaan on veronalaista tuloa sekin. Keksitään moserille porukalla joku pimee tienesti, niin sen ei tarvii olla kateellinen huorille.

Kun ei kannata olla kateellinen kaikkein heikommissa asemissa oleville ja surkeimmille olennoille. Mie mietin, kun ei uni tuu, että miten paljon moserin kateudessa huoria kohtaan on epärealistisia ajatuksia omista seksin myymisfantasioista. Että ois tosi kiihottavaa, kun oisin ollu tässä jo 6 tuntia kyrpä pystyssä odottamassa asiakasta, kun lopulta martta 76 v kg tulee tyydytettäväksi.

Meille tytöille asiakas kuin asiakas on helppoa hoidella iloisella ja palvelualttiilla asenteella, mutta oisko se niin helppo miehelle moserille tehdä, jos martta haluaa kovaa kyrpää kunnolla, niin kunnolla ettei oo koskaan saanut.

Nää ei oo mitenkään yksinkertaisia tai helppoja yhtälöitä. Tyttö saattaa pitää kulisseja yllä panokämpässään vaikka viikon ja sitten tulee sadan puhelun jälkeen yksi asiakas. Ja koko suomi pienellä kirjaimella laskee, että sillä on tuntipalkka e. Niin, se oli silläkin viikolla viikkopalkka, mutta kukaan ei halua sitä silleen ajatella. No ja tässä nostetaan hintakortti esille ja pitäis myydä tottakai 80 e.

Mutta kuka viitsii, kivempaa on jo sitten olla jossain muualla. Jos haluaa jännitystä ja lyttäystä elämään, kannattaa ryhtyä huoraksi. Missään muualla elämässä tai netissä et saa niin paljon lokaa niskaan eikä ketään muuta voi arvoida tai haukkua julkisesti ilman seuraamuksia niin yksityiskohtaisesti, kuin huoraa.

On kiihottava ajatus, että kiiman ja rahan ansaitsemisen vois yhdistää ja panna siinä samalla kivoja tyyppejä. Näin se menee pääsääntöisesti, mutta vaakakupissa on sitten toisella puolella niin paljon heviä kamaa, että jokaisen kannattaa harkita sitä tosi perusteellisesti. Jos elämä on edessä, kuka vaan voi tuhota tulevan uran ihmiset opiskelee ja valmistuu ja niistä tulee vaikka mitä paljastamalla sen, että sulla on ollut netissä pillunmyynti-ilmoitus.

Muistakaa kaikki kuvat, jotka julkaisette! Siinä voipi mennä suhteet vanhempiin ja muihin läheisiin. Huoralla on aika vähän arvostusta toisinaan. Varsinkin kun se tulee äkikseltään tietoisuuteen. Siksi kaikenlainen varovaisuus on terveellistä. Moserit on aina miettimässä jutuillaan tyttöjä.

Kateus on pahin alkuunpaneva voima, sillä saa aikaiseksi vaikka mitä. Sillä saa aikaiseksi kaikkee semmositakin, mitä ei pitäis olla edes olemassa eikä kukaan oo koskaan ansainnu itelleen. Nää ei oo mittään leikkijuttuja, mitä täällä kirjoitetaan tai miehet vain paukuttelemassa henkseleitä.

Naiset tarvitsee suojelua kaikin tavoin. Huoruus vaatii ihan vitunmoista kovanahkaisuutta. Sanokaan nyt perkele mulle, että mene nukkumaan. Eikö sulla oo muuta elämää.

Perustetaan niistä huumeiden rahanpesukoneista ja yms. Niin ja kait sä oot muistanu ilmoittaa verottajalle niistä keräämistäs pulloista? Meemi kulta pikku musssuukka. Menes nyt sänkyyn kattelemaan kikkeli unia. D Taitaa kohta eläkepäivät siintää horisontissa.

Tuli kyllä selväksi, ettei moserilla ole alan ammattiharjoittajia kohtaan mitään arvostusta. Ja Suomalaisen pitäisi tarjota kuittia, että tätä voi arvostaa. Ja tuo hänen pätemisen tarve on lähinnä naurettavaa. Suomalainen ilotyttö ei voi antaa kuittia, koska siitä runkkarit saisivat liikaa tietoa hänestä. Tämä on aiemmin käsitelty toisessa ketjussa. Verot ja yrittäjän sivukulut saa tietysti maksaa. Moserin ja monen muun asenne on kyllä jännä.. Jos pomo ei antanut ylennystä tai palkankorotusta, se on huoran syy.

Jos oma eukko valittaa päänsärkyä silloin kun pitäisi nussia, sekin on huoran syy. Jos elämä muuten näyttää pahimmat puolensa, senkin voi aina laittaa huoran syyksi. Laitetaan ihan kaikki huoran kontolle. Helpointa niin jos ei peilistä osaa syyllistä etsiä. Moserin asenne on hyvin tyypillnen entisile yrittäjille, joilla on tullut ongelmia verottajan tai eläkeyhtiöiden kanssa maksamattomien maksujen takia ja konkussi on kutsunut väistämättömästi.

Konkurssikin huoran syyksi, johan olo kevenee.. Konkurssi on koko maailman syy paitsi niin, sen yrittäjän. Eipä kenelläkään ole selitysvelvollisuutta julkisesti antaako kuittia tai ei. Eikä sen puoleen maksaako veroja. Kyllähän tuo on verottajan ja yrittäjän asia. Eihän rahaa tule valtion kassaan yhtään enempää väitellään täällä asiasta kuinka paljon vain.

Sama vaikutus on hintojen valituksella ,tuskin vaikutusta hintaan. Kyllähän tytöistä osa ainakin kustantaa julkisia palveluita. Lisäksi palveluiden vaikutus käyttäjien mielenterveyteen ja fyysiseenkin terveyteen on varmasti merkittävä. Joten jokaisen valittajan joka käyttää palveluita kannattaisi miettiä palveluiden hyötyjä hintaan nähden.

Jotenkin tämä logiikkasi naurattaa minua. Kyl mä vaalin herkkyyttä kalleimpana aarteenani. Se estää kyynistymisen ja kyynisyys on hyvän huoran pahin vihollinen.

Ja mitä kuitteihin tulee niin yhden kuitin olen yrittäjyyteni aikana asiakkaalle antanu, tarjottujen määrää en ole laskenu: Tasan kaksi asiakasta on halunnut kuitit, ja hekin siksi, kun oli pidemmistä, useamman satasen arvoisista tapaamisista kyse, niin heillä oli alv-vähennyksistä firmalle hyötyä. Kukaan ei yleensä halua kuittia. En ole ikinä halunnut kuittia minkäänlaisesta maksullisesta seksistä, enkä tule haluamaankaan. En olisi aikoinaan halunnut, jos olisin elänyt kieltolakiaikana, salakuljettajiltakaan kuittia - nehän olisivat pitäneet mua ihan urpona.

En ole halunnut aikoinaan kuittia pimeänpullon myyjältäkään On kirjoittamattomia sääntöjä ja mikä aikoinaan sopi Kekkosen aikaan, sopii omaanikin: Osa tietynlaisesta, sanotaan vaikka sitten "tuhmista" duuneista tehdään ilman kuittia. Siis pienistä duuneista, en puhu rahanpesuhommista. Jos kaikki jotka vaativat neitoja maksamaan veroja ovat itse joka asiassa niin pulmusia, että maksavat jopa pullonpalautuksistakin veroja, niin olette hei syvästi uskovaisia, ettekä taatusti etiikkanne mukaan ainakaan osta pillua.

Vai ostatteko sittenkin, ihan pikku pikku vähän? Mitä eroa on pullolla ja pillulla? Pullon myynti on laitonta, pillun ei. Eheii, kyllä suomessa pulloja saa myydä. Ei kuitenkaan pimeitä, kuten vähän fiksummat varmaan tajusivatkin. Onhan se varmasti ihan hienoa vaalia herkyyttä samalla kuin kaltaiseni pera pervo rimmailee persettä.

Oikeastaan sehän on aika romanttista. Tiedä sitten puhuitko siiviili vai huoraroolista. Tuli vaan mieleen että salarakkaani Meemeliini tarkoitti kovanahkaisuudella hupsuminäänsä Voin toki olla väärässä mutta mielestäni Meemen "kovanahkaisuus" on vain tervettä itsesuojelua.. Mutta mistäs minä mitään tiedän kun täältä parisängystä Bengalin persettä kyttään ja kyrpä kourassa herkistelen. No katsos, ei sitä pimeetä pilluakaan saa myydä, kuten kaikki muut varmaan tajusivatkin Meidän lähikaupassa nyt kuitenkin "pimeä pullo" salaatinkastiketta myydään ihan laillisesti.: Ja tässä kiltisiti jonossa jonotan ja odotan, että joskus pääsen sinne, kotiin, oman Lifitini luokse ja turvaan.

Ei kai niiden kannata antaa häiritä huoraminää myöskään? D Ei tietenkään, hullukshan sitä muuten tulis: D Huoraminä on kilpi, jonka läpi ammukset ei tuu siviilisydämeenkään. Ei tässä ketään kuittia olekaan penäämässä,vaan todistelemassa sitä epäkohtaa,että Y-tunnuksen omaava henkilö voisi maksaa veronsa ilman kirjanpitoon liitettyjä kuitteja.

Kai ne kuitit sinne kirjanpitoon voi laittaa ilman,että niitä asiakkaalle tarjoaa. Se onkin omantunnon kysymys paljonko niitä sinne kirjoittelee. Miksi vain osa väestöstä joutuu maksamaan mamuja loisimiset ja kunnalliset palvelut ja teiden ylläpidot kun taas herrat ja huorat kiertäisivät veroja yleisesti hyväksytysti. Juuri hetki sitten pääsin makselemaan tullille lisäveroja kun tavaran arvo oli ruhtinaallisesti 20eur ilmoitettua suurempi. Itse kannatan että kukaan ei maksaisi veroja.

Ja kaikki hinnat olisivat säännöstelyjen ulkopuolella. Se olisi yrittäjän taivas. Minua ei kiinnosta pätkääkään maksaako huorat veroa vai ei, jos itse saisin rahaa nussimisesta en todellakaan maksaisi niistä veroa.

Ihmetyttää kyllä miten paljon verokarhuja täällä foorumilla on, mieletön määrä. Normaalisti toimeentulevalle huoran hinta on iso raha, muttei mikään mahdottomuus.

Helposti sama määrä rahaa menee henkilöstä riippuen yhdessä tai parissa illanvietossakin. Kyse on vain lopulta siitä, mitä rahoillaan haluaa priorisoida.

Jos taas on köyhä tai huonosti toimeentuleva on valitettava tosiasia, ettei huoran velvollisuus ole toimia yleisenä sosiaalityöntekijänä ja antaa halvemmalla. Tässä keskustelurimpsussahan oikeasti ruikuttavat tällä hetkellä ne ihmiset, joilla ei ole varaa maksaa haluamiensa tyttöjen liksoja. Harmistustaan voi purkaa esimerkiksi mollaamalla itse ammattia, keksimällä epäkohtia, joiden vuoksi huorien toiminta voidaan tuomita esim.

Jännä juttu, että siitä täytyy tulla tähän ketjuun sitten vaahtoamaan, jos omaan tilanteeseensa ollaan niin kovin tyytyväisiä. Itselläni asiakkaita on enkä myöskään tingi hinnoistani, jotka olen omalla kehollani suorittamilleni palveluille asettanut.

Minusta omista hinnoistaan kiinni pitäminen on myös osoitus siitä, että antaa arvoa tarjoamilleen palveluille, itselleen ja ammattitaidoilleen. Lisäksi se, ettei lähde polkemaan hintojaan, on myös solidaarisuutta muita palveluntarjoajia kohtaan - aivan kuten muillakin aloilla. Ja ainakin tähän mennessä niin minulla käyneet asiakkaat kuin itse palveluntarjoajakin ovat olleet pääasiassa erittäin tyytyväisiä yhteisiin bisneksiin, ja nimenomaan ymmärtäneet sen, miksi me hupakot hinnoittelemme itsemme kuten hinnoittelemme.

Ja kyllä, hinnoistaan saa pitää kiinni myös vaikka työstään nauttisi - näitäkin tinkareita kun riittää "jos kerran itsekin nautit, niin miksi et sitten anna halvemmalla kun kumpikin hyötyy?

Seriously, ei kai lääkärikään ala palveluidensa hinnasta tinkimään, vaikka työstään tykkäisikin? Ihanaa kesän jatkoa ja jäitä hattuun! Oiskin mielenkiintoista kuulla onko kukaan, siis Suomessa mistä oli puhe, laskenut hintojaan koska on "huonot ajat".

Vitut sinä mikään yrittäjä ole! Nenän raapia ja perseen kaivaja, sellainen katkeroitunut duunari jota ammatti liitotkin hylkii. Yksikään yrittäjä ei jaksa vittu kiinnostua, jostakin huoran loisimisesta tukien varassa. Tässä tällainen rautalankamalli hinnoittelusta, suosittelen ottaman käyttöön. Siitähän on jo Suomessa hinnoittelukäytössä kaksi kalleinta tasoa, ihan riippumatta siitä mihin ryhmään noista huora itse kuuluu. Voivoi kun Meemellä on idyllinen kuva maailman menosta Ihanaa kun naapurintytöt vielä elää ja hengittää.

Suomi-verotus on niin sairas että jo keskiluokkakin tekee kaikkensa mennäkseen sitä täysillä karkuun: Pimpinmyynnissä on meneillään ale http: Yks asiavirhe tossa oli. Silloin ku pillua alettiin Suomessa myymään käypä hinta oli markkaa. Mut kirjoittaja sanoikin et oli kuullut. Mä oon sentään omakohtaisesti kokenut.

Ja tossahan kirjoittaja vastas itse omaan kysymykseensä. Pitämällä hinnat taivaissa pysyy ne raksapenat ja muut luuserit pois oven takaa. Kun kerran ruuhkaa pukkaa jo muutenkin. Joskus joku saattoi parin käynnin jälkeen saada mk: Tunsin kyllä erään ilotytön, jolla oli mk hinta, oli sitten kyse puolesta tunnista tai tunnista. Voitko kertoa mistä työstä ammatiksihan tätä ei saa kutsua kun ei sitä virallisesti ole hyväksytty saa saman palkan kun vertaa markka- ja euroaikaa?

Ekaa kertaa nostin hintoja 20 vuoteen. Ennen oli puoli tuntia e, nyt e. Aika hurjaa vai mitä: D Ai niin, mut kyseessä ei ainakaan yhden tytön kohdalla tainnutkaan olla huorauksesta. Miksiköhän hänen ilmoitus sit on sexworkin oppilaslistalla, hiukka ihmetyttää. Miksiköhän hänen ilmoitus sit on sexworkin oppilaslistalla, hiukka ihmetyttää Hitsi, mulla onkin menny aivan ohi toi sääntö et pitää kutsua itseään huoraks jotta voi ilmoitella täällä: D Tää on sellanen todellisen suvaitsevaisuuden kehto, kaikki saa tehdä työtänsä omalla tavallaan, mä luulin vähä niin.

Ja kiitos " kauniista ja kannustavista " sanoista tuolla repukan puolella. Kyllä voit ihan ääneen ja nimellä noi jutut kertoa. Huoraksi ei tarvitse kenenkään itseään kutsua, vaikka seksipalveluita myy, siitä ei ole kyse, vaan tekopyhyydestä. Kiitos itsellesi vielä enemmän kun sinähän niitä kehuja täällä jakelet erittäin auliisti muille naisille ja varsinkin "kollegoillesi", jos nyt muita täällä olevia naisia edes kollegoiksi kelpuutat: Ihan niin kuin olisi rasvasta katkeruutta ilmassa.

Ei kannata vielä laittaa poppareita mikroon, viimevuosien kokemuksien perusteella kissatappeluita ei suosita, vaikka ne olisivatkin hyvää viihdettä. Se tarkoittaa siis, että ei enää jatketa tuota sanailua. Vanhan herran kommentti ikivanhaan keskusteluun sallittakoon. Seksin markkinahintaa tuijotetaan tietenkin kahdesta suunnasta: Jos ostat seksiä, niin mahdollisimman halpa hinta kiinnostaa. Toisaalta, ostajaporukassa saattaa olla valmiutta myös maksaa laadusta. Jos seksin myyminen rinnastetaan normityöhön, niin onhan se todella perushinnaltaan kannattavaa duunia.

Hän tekee duunia esim. Yhdellä seksikokemuksella päivässä siis hankkii esim. Tämähän on hyvin asiakaskohtaista. Kaikki alan työntekijät tietävät. Paraskin duunari tietää, että suuri osa asiakkaista haluaa vain sen suihinoton. Maksavat siitä hyvin ja ovat tosi tyytyväisiä. Oikeat alan duunarit myöntävät, että panotkin jäävät aika lyhyiksi suurimmalla osalla asiakkaista 5 minuuttia on max. Aika myydään aina puolikkaina tai kokonaisina tunteina. Ja juu, se seura on usein tärkeää.

Mutta katsotaan asiaa toisin päin Miehet kaipaavat seksiä enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Hyvä seksi on samaa kuin rakkaus. Vasta lapset pysäyttävät tämän ajattelun. Toisaalta, juuri yhteen naiseensa kyllästyneet miehet maksavat mitä vain seksistä. On todella iso joukko miesasiakkaita, jotka haluavat ostaa seksipalveluita siksi, että he haluavat laadukasta seksiä.

Mikä tämän pohdinnan perimmäinen viisaus sitten on? Haemme nyt oikean seksin hinnan, tietenkin!!! Ensinnäkin, on tärkeää, että seksin hinta voidaan määrittää maksajan ja ostajan välillä. Se voi silloin olla mitä tahansa välillä 0- Toisaalta; seksin myyjän on pysyttävä markkinahinnassa, tai ainakin sen lähellä. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että keskimääräinen perusseksin hinta on seuraava: Pitemmän seksipalvelun, ja ns.

Ei tietenkään ole olemassa mitään "oikeaa" hintaa seksille. Näin käsittämätön markkina ensinnäkin elää koko ajan, ja toisaalta, nuo yllä mainitut markkinan faktat vaihtelevat.

Seksi on vekkuli hyödyke. Miehet haluavat sitä, ja naiset hallitsevat sitä. On aika lailla mahdotonta hallita tätä asiaa varsinkin rahan kautta. On varmaankin niin, että osa naisista hyödyntää aina naiseuttaan. Joka tapauksessa vaikuttaa turhalta jankuttaa hinnoista. Jos menee yli pikapanosta, niin on huono. Sun laskut ontuu ja en jaksanut lukea romaaniasi loppuun, eikä siinä varmasti olisi ollut mitään järkeäkään.

Puhut netosta, oliko koskaan välähtänyt, mikä ei ole oletettavaa, että nää pimut makselevat myös veroa tulostaan? Siitä mahdollisesta kolmesta tontusta vähennetään siis verot. Myös se panoluukku varmasti maksaa ja jos nyt pääkaupunkiseudulla sen hupakon luukku on maksaa se ainakin egeä veden ja sähkön kanssa.

Sitten pyyhkeiden hankinta, pesu, omat ehostus välineet niin siitä mahdollisesta kolmesta tontusta on jo reilusti yli puolet mennyt. Kirjanpito kulut, vakuutukset, puhelinkulut työasut. Siitä Jerry vaan myymään omaa kultapyllyä niin sieltä ne seltelipinot alkaa putoilemaan sun takataskuusi. Ei vittu sentään taas Luojan kiitos sitä viittasi koulussa joskus tarpeeksi, ettei tartte ruikuttaa kun laadusta joutuu AINA maksamaan aivan kakkialla ja kaikilla elämän osa-alueilla - eikä vain hupakoiden palveluista.

Eikä joku hotlan hintakaan päätä huimaa, ellet halua maksaa laadusta ; Mutta jos ei ole valmis eikä halukas avartamaan hupakointia Suomirajojen ulkopuolelle niin sekin on valinta.

Ja toisaalta onpa tullut nähtyä suomalaisia kanssaturskia alennusmyyntipaikoissa, mutta ensin ollaan kuoletettu saatu alennus isoon määrään viinaa - ai niin nyt laadusta voikin maksaa - ja sitten kerran käyty riehumassa hupakon kanssa. Ja näin hupakon minuuttihinta onkin jo kalliimpi kuin Mutta ei toki saa yleistää. Split kiittää ja tukee ainakin jatkossa teitä kaikkia laatuhupakoita jotka hinnoittelette itsenne kuten haluatte. Itse asiassa voisitte kaikki nostaa hintojanne niin kaiken maailman tampiot ei ole koko ajan tinkimässä ja köyrimässä teitä sekä täyttämässä kalenterianne.

Näin niille jotka ymmärtävät laadun todellisen arvon, kikkeli ojossa maksavat - ja nauttivat kera hupakon ilman vitutusta ja kotona tehtyä ekseliä siitä kuinka monta senttiä jokainen työntö maksoi. Keskihinta siis hipoo tonnia. Jumansgegga ja sää puhut netosta.: Däm ollaampas oltu epäkohteliaita kun ei tuollaista olla ymmärretty. Jotkut taas reissaa ympäri maan ja myy piparia niinpal kun kaupaks saa.

Ai niin, mut sähän tiedätkin mua paremmin eri suomihupakoiden aikataulutukset, ei tarvii valistaa. Eli kuten missä tahansapienyritystoiminnassa, duunia on tehtävä lujasti jos rikastua meinaa. Jotkut myy piparia tasasen tappavaan tahtiin siitä sen isompaa kohua pitämättä ja jotkut taas silloin tällöin kerta pari kuuhun ja on niin pro että Kukahan nyt tuntuu "tietävän" hupakoiden aikataulut? Minä en koskaan väittänyt niin enkä väitä vieläkään vaan edelleen puhun siitä, kun joku tarinoi nettotuloista.

Älä sekoita asioita, mua ei paskaakaan kiinnosta mitä joku sairaanhoitaja tai hupakko tienaa kuukaudessa tai ylipäätään mitä ne tienaa, pääasia mulle on se, että sitä pinppaa saa edes suurinpiirtein silloin kun ihan itse haluaa.

Kehoitan muitakin keskittymään siihen pinppaan, eikä olemattomaan ulinaan. Olisikin ollut vallan merkillistä, jollei pääulisija olisi mitään sanonut. Mun laskut ei ei onnu.

Mä tiedän mitä seksi maksaa. Opetan, vaikka et opi: Argumentaation alkuun ei kannata laittaa, että en lukenut sun argumentaatiota, mutta vittuilen silti Mä tiedän oikeesti kaiken prostituution ongelmista, veroista jne. Mä oon se herra, joka opetti Suomi- nimistä valtiota yhdessä Mallan kanssa demarin jutussa asiasta. Ja se jätkä joka laittoi alkuun prosessin joka johti siihen, että poliitikot taipuivat Olet pelle, joka ei edes tiedä mistä puhuu.

Mietin hetken, että viitsinkö poistattaa sut koko keskustelusta. Mutta sä et ansaitse edes sitä. Tyhmin tyyppi, joka täällä pyörii, ever, vuodesta Me tarvitsemme yhden sekoboltsi-idiootin. En näin aamutuimaan jaksa vastailla sun aamuyön kännihörinöihisi. Olet sinä sitten huonosti opettanut, koska tää suomi niminen valtio edelleen polkee prostituoitujen oikeuksia. Jos Teistä on Demarissa ollut juttu, niin harakoille se on mennyt. Henkilökohtaisesti en sinusta tiedä mitään ja siksi en henkilökohtaisesti voi sinua herjata, sinulta sekin näemmä onnistuu, siinä kait se syy piilee, miksi hupakoiden asiat on niinkuin ne ovat.

Jos tosiaan on erikseen luukku hupakointia varten, niin kyllä toi pitää ottaa huomioon. Mäkin muistan sen Demarin jutun, siitä on varmaan jo yli 10 vuotta aikaa. Ihan okei se oli silloin, mutta nyt eletään tätä päivää eikä mikään ole muuttunut juurikaan. Paljon pitää suomalaisessa politiikan päätöksenteossa muuttua, ennenkuin mikään oikeasti muuttuu. Meillä on ihan liikaa Ewoja ja Päivejä täällä. Onko sulle välähtänyt että samalla tavalla sen hoitsun palkasta vähennetään verot, asumiskulut ja muut menot?

Ja varmasti moni hupakko nostaa pimeiden ansioidensa sivussa erilaisia yhteiskunnan tukia kuten opinto- tai työttömyystukea. Jerry puhui muutenkin nettotuloista eli jo vähennetyistä tuloista. Kuules ny "poika" mä voin pitää sulle audienssin verotuksesta ja sen eri malleista, jos vain haluat, mutta epäilen sun kiinnostuksen häviävän pikapuoliin aloitettuani.

Mitä taas tulee Sairaanhoitajan palkkaan, kukaan ei edelleenkään ole puhunut brutosta vaan netosta. Olettamalla jotain saa asiat näyttämään aivan toisilta, mitä ne todellisuudessa ovat. Kehoitan Teitä arvon tursakkeet edelleen keskittymään siihen olennaiseen eli panemiseen, sen te sentään jotenkuten osaatte. Vielä, siksi juuri se Jerryn laskelma ontui, koska hän juuri puhui nettotuloista. Ja kun hän ei missään tapauksessa voi tietää eri hupakoiden tuloja ja menoja, mitkä ovat yrittämisen kynnyskysymyksiä muuten, ei hän voi netoista puhua.

Sen kyllä tiedän että jos huora hoitaa verovelvoitteensa niin kaikki tulonhankkimiseen liittyvä on vähennyskelpoista, eli pyyhkeet kämpät ja muut eivät vaikuta nettotuloon.

Monella on varmasti oma "hieromo" jonka kautta maksaa verot. Aika hankalaa on lähteä mitään tilastoa kasaamaan kun suomessa ei taida olla edes viittä virallista huoraa. Mutta tää taas alkaa mennä juupas eipäs jankkaukseksi, joten vetäydyn tyhmyyteeni.

Vielä, olet tervetullut Huittisten ABC: Kerro mistä sut tunnen niin palataan asiaan silloin. Vaikuttaa siis nettotuloon, mutta ei niitä siitä enään vähennetä. En tule Huittisten ABC: Suomestakin löytyy pätevämpiä luennoitsijoita kuin sinä, sellaisiakin jotka esittää asiansa ihan oikeissa saleissa. Loimaan Sale käy myös hyvin. Mistä sä voit tietää miten pätevä audienssien pitäjä olen? Sinun "pätevyytesi" on täällä tähän mennessä ilmennyt turhanaikaisena jankkaamisena ja "varmojen" totuuksien laukomisena.

Sinä olet pelkkä rontti, joka ryöstää muiden ympäriltä sen "hapen" jota järkevään keskusteluun tarvitaan. Kuset omille lahkeillesi, kun et anna muiden toimia asiassa, joka palvelee kaikkia — myös itseäsi. Miten sitten joku fucking Loimaa tai Huittinen henkevöittäisi sinut suureksi esiintyjäksi?

Mistä sais halvalla ostaa peilin et ite kans sais hankittua jonkun alan pätevyyden. Amen to that Oli oli, mutta aiheeseen ei mitään sanottavaa ja se on jo säälittävää.

Kuten aikaisemmin ole sanonut ,annetaan asioiden riidellä ja väitellään. Ikävää tuollainen henkilöön kohdistuva arvostelu. Tämä on viihteellinen sivusto pidetään tämä sellaisena.

Voi valtakunnan salit ja pyhä Jahverius sentään millaista paatosta! Miten tämänketjun loppupää liittyy aiheeseen? Itsensä esilletuomista ja huomiohuoraamista voisi edes joskus vaikka joku "kindergarden cop" rajoittaa jotta nämä ketjut pysyisi edes jollakin tavalla asiassa.

Oikeasti tuollainen turskien keskinäinen kädenvääntö on vähemmän kiinnostavaa katseltavaa näin aikuisen ihmisen silmin katsottuna. Mietin tosi pitkään, että pitäisikö Villerius poistaa täältä kokonaan. Päädyin siihen, että ei. Näinkin tärkeän about viimeisen prostituutioaiheisen keskusteluareenan periaatteet kuitenkin vaativat avoimuutta. Myös silloin, kun ollaan tekemisissä ikään kuin rajoitteisten ihmisten kanssa. Vaativa ja vaikee tilanne Olen itse asiassa ylpeä siitä, että mun sen aikainen aktivismi johti muun muassa siihen, että seksin ostoa ei kielletty totaalisesti Se vain on näin: Olin osa sitä taistelua, jolla estettiin seksin oston kriminalisointi.

Jos jollain on lääkitys sekaisin, kuten Villeriuksella, niin mikäpä siinä. Paskapäät eivät koskaan ymmärrä mitä tuolloin tapahtui. Pari tyyppiä teki asioita, jotka vaikuttivat historiaan. Mä oon niin ylpee niistä jutuista edelleen.

Malla, ja esim Demarin silloinen eduskuntatoimittaja Tiina Virtanen voivat vahvistaa Mitä seksi nykyään maksaa? Se maksaa ihan mitä vaan, mutta jos me ei oltais taisteltu teidän ääliöiden vuoksi silloin , te olisitte kusessa Terveisin, Teidän suojelijanne, Jerry.

Voi että miten ihana tieto, meillä on oikein suojelija! Ja sitten meillä on vielä kaikista asioista kaiken tietävä näsäviisas susihukkanen. Itse asiassa se oli hyvin pieni vähemmistö kansanedustajia silloin kymmenen vuotta sitten, jotka ajoivat sitä seksin oston kriminalisointia Ruotsin mallin mukaiseksi.

Koko juttu ei edes edennyt eduskunnan käsittelyyn asti. Tietysti aina kun näistä asioista puhutaan, se kuohuttaa täällä foorumilla ja moni ottaisi mielellään harteilleen asiantuntijan ja vapaustaistelijan roolia. Eniten maksoin vuotiaana, juuri kun olin saanut ensimmäisen opintolainani ja muuttanut Tampereelle soluasuntoon. Menin samantien loistavaan Ravintola Kaijakkaan siellä oli minulle jo entuudestaan tuttu isorintainen strippari Maria Pietarista.

Jakelin tippejä noin markan edestä, ostin häneltä markan privaatin ja illan päätteeksi pyysin käymään kotonani ja sanoin maksavani markkaa. Taksi otettiin kotiini ja olin todella onnellinen saamastani palvelusta.

Yhteensä samaan naiseen saman illan aikana kului mk tippeihin mk privaattiin mk takseihin mk itse hoitoon yhteensä uhkea Maria tuli maksamaan minulle noin markkaa eli reilut euroa. Helsingin Alcatraz ravintolasta mukaani lähti yhden kuuman rommin tarjottuani Moskovalainen hyvät rinnat omistava Helena markalla, se oli yksi parhaita kokemuksiani sillä sain Helenalta myös kultasuihkun suuhuni, se oli ainoa kerta kun nainen on pissinyt suuhuni ja se oli tosi kiihoittavaa.

Markka aikana totuin yleensä maksamaan seksistä markkaa. Euroaikana olen yleensä maksanut euroa tarjonnut muutaman drinkin ja maksanut taksit. Joskus Tampereella oli hyvä thaihieronta, jossa minulle tuli aina sama thaihieroja, hän pyysi aina markkaa ja olin palveluun hyvin tyytyväinen. Ja tytöistä joka kolmannella on HIV. Hinta ja laatu Tutkisit omaa persettäsi, hemmetin runkkari. Vastaa alkuperäiseen viestiin paljon olette maksaneet seksistä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Hinta on yksi olennainen osatekijä tälläkin alalla ja siitä on voitava saada .. hintaan. Meinaatko, että ne sun halvat huorat maksavat veronsa?. tammikuu Amsterdamissa kävin kerran huorissa, hinta oli muistaakseni noin 50 euroa. . Prostituutio on Amsterdamissa laillista, tuuteilla on jopa oma. marraskuu Prostituoitu Piia kertoo tarinansa: "Asiakkaana kunnallispoliitikko, johtajia ja liikemiehiä" Tienasitko hyvin? – Hinnoista en halua puhua, mutta ne olivat kohtuulliset olematta kuitenkaan liian halvat. En myöskään tehnyt " liukuhihnatyötä", vaan yleensä Ei äiti voi olla huora jatkuvasti. Toki itse kerkesin olla.

Prostituutio hinnat halvimmat huorat

SEX MASSAGE VANTAA THAI SEURAA