Liian tiukka pillu suomalainen pillu

liian tiukka pillu suomalainen pillu

Leipzig ibiza ffb große Übersicht Dresden -Cotta Mörikestr. rotik leipzig muschi lecken mann bei uns in meinen 20 Jähriger wurde. interracial sex.

. Tarkoittaako se, että tanssin hänen kanssaan hitaita, jos hän vetää minut kädestä tanssilattialle? Virkistin muistikuviani Katan pehmeästä reidestä sekä vieläkin pehmeämmästä rinnasta. Olin siinä mielessä autuas ihminen, että en saa mainittavaa krapulaa, join sitten mitä tahansa. Hän tuijotti baarista tulevaa ihmisvirtaa minun katsoessani vuoroin häntä ja baarin ovea. Ensi yhdellä ja sitten kahdella sormella sai kuitenkin lämmittelyt hoidettua. Laskin käden takaisin hänen vatsalleen.

Els porno thai hieronta riihimäki

Liian tiukka pillu suomalainen pillu

Liian tiukka pillu suomalainen pillu

Olen itsekin miehenä jos tälläiseen tilanteeseen törmännyt ja homma on jäänyt puolitiehen. Tuo ongelma varmasti ratkeaa. Tämän myötä voidaan lienee haudata keskustelu siitä, että jos naisesta ei tunnu miltään, on syy aina miehen liian pienessä kangessa. Naisissa on kokoeroja kuten miehissä.

Se on taivahan tosi. Jos mies puhuisi pienempi tavaraisista naisista, teilattaisiin se naisten taholta sankoin joukoin pienimunaisten katkerien miesten panetteluksi. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No mulla olis melko pieni.. On se vaikea sana, on se. Oikea versio kuuluisi siis "voitaneen". Jooh, kun sanoo olevansa liiankin tiukka niin heti monet on epäilemässä kuivaksi. Kuivuus ei ole koskaan ollut ongelma, kostun todella runsaasti. Ja liukkareitakin on tullut kokeiltua eri merkkejä.

Eli kuivuus ei ole ongelma. Mikä ihmeen tabu tää tuntuu olevan??? Isot rinnat tarvitset taitavaa opettajaa joka nai sua ja opettaa miten miehen on paras tulla sinun sisääsi Mieluummin pidän pienen epä-ämpärini, joka on kostea ja venymätön. Jos nyrkki menee naiseen, kyllä siinä on pimpsa pilalla, on totisesti. Siinä tilanteessa menisin korjausleikkaukseen tai valitsisin selibaatin, ei kenenkään tarvitsisi ranskanleipää porttikongissa heilutella. Haluatko mirella ensin tutustua ja sitten naida kanssani?

Ihan varmasti mahtuu sun sisälle usko pois. Mulla on ollut nuorempana yksi suhde missä naisellani oli tosi pieni pimpsa ja kyllä oli mahtavaa seksiä kun mulla oli pieni ja mahtu liukkaana hyvin sisälle!

Jos haluat ottaa yhteyttä voin antaa sähköpostin. Mies Rööperistä, 30 Toihan on superseksikästä - itse löytäisin erittäin mieluusti sinunkaltaisen pikkupimppisen naisen, sillä itselläni ei ole ole kovin paksu pikemminkin ohut, ja saisi tuntea pienen pimpin puristavan ihanasti ympärillä - nauttien yhdessä Eli alkuperäinen kirjoittaja - varmasti kun tulee vastaan tarpeeksi ohut penis, onnistut.

Ja näin on toki käynytkin jo, et maininnut kuitenkaan että olet jäänyt elämässäsi kokonaan ilman..? Toivon sulle tosi nautinnollisia hetkiä!

Kun löydät itsellesi hyvän.. Tai sitten vaan teet jonkun todella pienimunaisen pojan todella onnelliseksi sellaisena kuin olet. Lapsen saaminen jo venyttää tavaraa, mut tuollaisten dildojen työntäminen ei tosiaan Täältä löytyy seisokissa 14cm ja sen verran ohut ettei tässä kehtaa pahemmin siitä puhua..

Että kyse on vaginismista, eli käyttämällä. Sen sijaa väitettyä "nalkkiin" jäämistä ei voi tapahtua, toisin kuin esimerkiksi koirilla, kyseessä on tiedostamaton lihaskramppi jolle asianomainen nainen ei voi kerrassaan mitään, muuten kuin opettelemalla ja aikaa uhraamalla. Koirillakin se tapahtuu vain nartun lantionluiden siirtymisen vuoksi, jolloin siitin lukkiutuu narttuun, kunnes ejakulointi on tapahtunut ja uroksen siitin palautuu erektiosta.

Ihmisillä ei tuollaista tilaa synny, monista kansantarinoista huolimatta! Ei siis ole kyse emättimen koosta lainkaan, vaan voimakkaista supistuksista emättimen suulla. D uroskoiran peniksessä on bulbus glandis, joka on paisuvaiskudosta ja täyttyy verellä siemensyöksyn jälkeen, jolloin uros jää kiinni nartun sisään. Minulta jäi vain mainitsematta tuo koiran peniksen juuressa sijaitseva paisuvainen. Mutta etpä näyttänyt tietävän sinäkään, että sen paisuvaisen lukitsee vaginan sisään juuri tuon nartun lantionluut, ei siis vaginan lihakset.

Oletko edes nähnyt koiria nalkissa, minä näen tuon tilan useinkin , kennelissä kun työskentelen. Metka tilanne, jossa molemmat koirat näyttävät hieman hämmentyneiltä, kun ovat perseet vastakkain, eikä irti pääse partnerista! Ihmisellä tuo tila on kertakaikkiaan mahdoton, anatominen rakenteemme estää sen! Minulla oli sama ongelma seksielämäni ensimmäisinä vuosina. Sisään ei päässyt millään, kuin olisi ollut seinä vastassa. Vasta ensimmäisessä pitkässä ja turvallisessa suhteessani opin rentoutumaan tarpeeksi, niin että sisäänkin pääsi.

Joten neuvoksi; hyvä ja turvallinen suhde, ja harjoittelua, onnistuu vähitellen: Mutta edelleen, yhden lapsen jälkeenkin löytyy ne "ruuvipuristimet".

Joista on saanut lempinimensä "miehentappaja". Yleensä vaginismin ajatellaan kehittyvän jonkun seksuaalisen trauman jälkeen ja anainen tiedostamattaan lyö itsensä lukkoon kun ei halua sitä penistä sisäänsä. Oikea suunta kun olisi työntää naisen selkärankaa kohti eli lähetyssaarnaajassa lähes suoraan alaspäin patjaan. Vähän aikaa sitten sattui kohdalle pienipaikkainen nainen, ja kun itsellänikin on keskimääräistä pienempi, niin tuntui kyllä aika jännältä edellisen isomman kokemuksen jälkeen.

Oli suoranaisesti vaikeuksia saada kalua sisään, mitä ei ole yleensä tapahtunut, tuntui tosi eksoottiselta.. Ensi yhdellä ja sitten kahdella sormella sai kuitenkin lämmittelyt hoidettua. Tämä oli muutenkin pienikokoinen nainen. Kyllä oli noloa kun muija tuli vieraiden kanssa sisälle ja huomasi ongelmani, noin puolituntia siinä kului ennenkuin pääsin vapaaksi.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Liian pieni pillu? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Tein parhaani pitääkseni itseni rentona, sekä pyrin olemaan viihdyttävää seuraa, ja toivoin parasta loppuillan osalta. Lopulta Kata sai meikin valmiiksi ja asteli olotilaan ilmoittaen olevansa valmis lähtemään.

Toiveeni toteutui, kun tytöt pyysivät minua lähtemään mukaan. Enhän minä tällaista tilaisuutta jättisi väliin, vaikka en ollutkaan niin innokas baarissakävijä. Sain puhuttua Teron viemään meidät kaupungille.

Saimme mukaan Teron kaverin sekä hänen tyttöystävänsä. Ilona istuutui keskelle ja minä hänen viereensä Katan istuuduttua syliini. Mieleeni nousi kaikenlaisia ajatuksia tulevasta automatkasta ja mitä sen aikana saattaisi tapahtua. Onnekseni vielä tässä humalassa ajatus kulki sen verran, että pidättelin itseäni hiukan, jotten pilaisi koko iltaa heti alkuun. Musiikki pauhasi autossa niin kovaa, että puhumista oli aivan turha yrittää, joten ainut asia, joka mielessäni pyöri, oli sylissäni istuva henkilö.

Hänen parfyyminsa tuoksui huumaavasti hänen nojatessaan hieman rintaani vasten. Myös hänen takapuolensa tuntui ahdistavalta tien jokaisessa möykyssä. Tämä yhdistelmä sekoitti ajatuksiani ja aiheutti kokeilevan käden liikkeen. Nostin ikkunan puoleisen käden naisen reidelle lepäämään.

Kata nytkähti hiukan, mutta ei tehnyt elettäkään vastaan. Huomattuani hänen reaktionsa, tai lähinnä sen puutteen, aloin hitaasti silittää hänen reittään, mikä sai myös oman alapääni näyttämään elonmerkkejä. Hitaasti laajentaen käteni kulkurataa pitkin Katan reittä ilman vastustusta antoi minulle lisää rohkeutta. Vein käden hänen takkinsa alle paljaalle lantiolle, mikä sai Katan jännittymään.

Tämä liike sai hänet kääntämään päätään, vaikka en hänen kasvoja pimeydessä nähnytkään. Laskin käden takaisin hänen vatsalleen. Hetken kirosin mielessäni, että olin mennyt liian pitkälle, mutta olin tulkinnut hänen katseensa väärin. Lopetettuani vaeltamisen kädelläni sain Katan liikuttamaan lantiotaan hieman antaen sillä minulle vihreän valon jatkaa. Nopeasti vein käden takaisin paidan alle ja ilman hätiköintiä jatkoin aina rintaliivien reunaan asti, jonka jälkeen palasin takaisin vatsalle.

Kata tuntui selvästi antavan minun tehdä lähes mitä vaan, joten otin käden pois paidan sisältä ja nostin sen, sormenpäillä hänen vartaloaan pitkin vetäen, vasemmalle rinnalle ja annoin ensimmäisen tunnustelevan puristuksen sille, joka olikin aivan kaikkea, mitä osasin kuvitella. Sillä hetkellä en osannut kuvitella parempaa tunnetta, kuin mitä hänen rintansa antoi minulle. Kaluni kovettui maksimiinsa, ja Katan oli pakko tuntea se takapuoltaan vasten.

Pian hän nostikin kätensä minun käteni päälle ja ohjaili kädellään kättäni hänen rintaansa vasten. Harmikseni baari läheni ja katuvalot ilmestyivät näkyviin. Ne pakottivat minut laskemaan käden Katan vyötärölle hänen pitäessään edelleen kättään käteni päällä. Yritin rauhoitella itseni, ettei tarvitsisi teltta pystyssä kävellä baariin sisälle.

Auto pysähtyi ja ovet aukesivat. Katan noustua ensin sylistäni ja itseni heti seurattua perässä annoin hänelle pienen läpsäisyn takapuolelle, joka sai hänet kääntymään hymy kasvoillaan, mihin vastasin omallani. Tunsin mustasukkaisuuden piston, kun Kata keräsi katseita baarin muilta miespuolisilta henkilöiltä meidän kävellessämme kohti baaritiskiä. Tarjosin tytöille paukut kiitoksena siitä, että olin saanut liittyä heidän seuraansa, tai ainakin sen syyn sanoin heille ääneen.

Ilta jatkui hillitymmissä merkeissä, meidän kahden osalta. Kumpikin ehkä hieman varoimme Ilonan läsnäoloa, vaikkakin aina tilaisuuden tullen hipaisin Katan lanteita tai takapuolta. Hän puolestaan flirttaili katseellaan pöydän ääressä sekä tanssilattialla seksikkäillä vartalonliikkeillä.

Naiset tanssivat vain muutaman metrin päässä paikasta, missä istuimme. Itse en kuitenkaan ollut yhtään tanssi-ihmisiä ja tällä hetkellä se suoraan sanoen otti päähän todella paljon, mutta päätin kuitenkin ennemmin istua pöydässä kuin mennä nolaamaan itseni tanssilattialle. Ainoa syy, miksi ylipäätään edes olin tämäntyylisessä tanssipaikassa, oli Kata. Muutaman oluen ja pikaisten juttutuokioiden jälkeen muutaman tutun kanssa, sekä tietysti usean kymmenen minuutin, tunnin, Katan katselun, DJ ilmoitti illan olevan pian ohi ja käynnisti illan viimeisen hitaan.

Olin illan aikana ajatellut mielessäni siirtää syrjään tanssitaitoni heikkouden ja pyytää Kataa tanssimaan kanssani illan viimeisen hitaan: Otin viimeisen huikan tuopista hakien samalla Kataa silmilläni onnistumatta kuitenkaan paikallistamaan häntä.

Hieman pettyneenä nousin seisomaan nähdäkseni paremmin ympärilleni, ilman tulosta. Hetken pyörittyäni ympyrää huomasin Ilonan kävelevän pöytää kohti, yksin. Istuuduin takaisin pöytään ja odotin Ilonan saapuvan, sillä olihan heidän tavaransa vielä sohvalla.

Toiveissani oli saada häneltä vastaus kysymykseeni Katan sijainnista. Sen toki sainkin, mutta se ei todellakaan ollut se, minkä olisin sen halunnut olevan.

Vilkaisin Ilonan osoittamaan suuntaan, jossa näin jonkun miehen vetävän Kataa kädestä tanssilattiaa päin. Tämän näkeminen oli minulle tarpeeksi ja ilmoitin Ilonalle lähteväni kotiin.

En kuunnellut hänen kyselyään syistä, saati sitten hänen yrityksiään käännyttää minua jäämään. Sisälläni kiehui, samalla kun tunsin äärimmäisen pettymyksen tunteen. Riuhtaisin käteni irti Ilonan otteesta ja suuntasin portaille kaivaen samalla narikkalappua rahapussistani.

Jopa hieman töykeästi tungeksien läpi ihmismassan aina narikalle saakka, josta sain viimein takkini ja painuin ovesta ulos. Käänsin katseeni maahan ja lähdin kävelemään kohti kotia kyynelten pyrkiessä ulos silmistäni.

Käveltyäni muutaman korttelin kuulin juoksevien askelten lähestyvän minua takaapäin kiinnittämättä kuitenkaan todellista huomiota niihin. Huomion puolestaan sai raju riuhtaisu olkapäästäni, joka kaatoi minut melkein selälleen.

Saatuani tasapainon takaisin katseeni kohtasi vihaisen näköisen Ilonan. Käänsin katseeni nopeasti pois ja olin kääntyvinäni ympäri jatkaakseni kotimatkaani. Ilona kuitenkin riuhtaisi olkapäästäni uudestaan. Ilona kaivoi puhelimen käsilaukustaan ja katsoi soittajan nostaen sitten katseensa minuun.

Hän vakavoitui entisestään ja antoi minulle käskyn, jota en voinut olla tottelematta. Käskyä noudattaen jähmetyin paikalleni enkä edes harkinnut liikkuvani mihinkään. Ilona käänsi minulle selkäni ja puhui liian hiljaa puhelimeen, että olisin kuullut, mitä hän puhui. Lopulta hän sulki puhelimen ja palasi viereeni sanomatta kuitenkaan mitään. Hän tuijotti baarista tulevaa ihmisvirtaa minun katsoessani vuoroin häntä ja baarin ovea.

Kuten osittain olin osannut odottaa, näin Katan kävelevän meitä kohti, mikä sai Ilonankin vihdoin liikahtamaan. Ilona loi nopean vilkaisun minuun ennen kuin käänsi katseen takaisin Kataan. Katsoin hetken Kataa ja näin hänen kasvojensa hymyilevän. Käänsin katseeni takaisin maahan ajatusten myllertäessä päässäni. Varovasti toivoin iltamme jatkuvan, vaikka tiesinkin Katan olevan aivan eri liigassa minun kanssani.

Mieleni teki lähteä juoksemaan, mutta pienikin toivo illan jatkumisesta sai minut pysymään paikallani. Kata loi katseen Ilonaan, joka lähti hiljaa kävelemään poispäin.

Kata asteli eteeni ja katsoi hetken silmiini ennen kuin antoi herkän suudelman huulilleni. Hämmentyneenä tuijotin hänen silmiään tunnilta tuntuneen hetken, kunnes hän rikkoi hiljaisuuden. Tarkoittaako se, että tanssin hänen kanssaan hitaita, jos hän vetää minut kädestä tanssilattialle?

Nostin katseeni takaisin Katan kasvoihin ja näin kauniin hymyn hänen kasvoillaan, samalla kun hän tarkasteli edelleen hämmentyneitä kasvojani. Mietin hänen sanojaan tuijottaen samalla hänen kauniisiin ruskeisiin silmiinsä. Vierähti ikuisuudelta tuntuva hetki, kunnes päätin mielessäni, ettei tässä ollut muuta kuin voitettavaa.

Siirsin käteni hänen lantiolleen ja vein huuleni hitaasti lähemmäksi häntä. Hän sulki silmänsä ja nosti leukaansa hieman kurottautuen samalla eteenpäin. Pysäytin liikkeeni muutaman kymmenen sentin päähän katsoen hänen kasvojaan, kunnes huulemme koskettivat lopulta. Suudelma alkoi hitaasti tunnustelemalla. Useat lyhyet ja herkät suudelmat vaihtuivat pidempiin suudelmiin, kunnes huulemme eivät enää erkaantuneet juuri lainkaan.

Tunsin kieliemme kohtaavan Katan puristaessa itseään minua vasten. Hellitin otettani hänen lantiostaan ja laskin käteni hitaasti hänen takapuolelleen.

Pian hän laski kätensä minun käsieni päälle irrottautuen samalla suudelmasta kasvot vienossa hymyssä. Vastasin hymyyn kuullen hänen kuiskaavan. Vastasin pienellä nyökkäyksellä ja otin kunnon otteen Katan kädestä luoden samalla katseen siihen, mitä ympärillä tapahtui.

Näin Ilonan hymyilevän sivustalla yrittäen olla tuijottamatta, mutta kuitenkin tehden kaikkensa, jotta pysyisi ajan tasalla siitä, mitä tapahtui. Kävelimme Katan kanssa käsistämme toisiamme pidellen Ilonan viereen. Vilkaisimme Katan kanssa toisiamme ja annoimme suudelman toistemme huulille, mikä kaiketi riitti vastaukseksi Ilonalle. Hän ehdotti jatkoja samaan paikkaan, mistä ilta oli alkanutkin, eli hänen vanhempiensa luokse.

Hän vannotti, että siellä olisi vielä juomista jäljellä veljen bileiden jälkeen. Meillä kummallakaan ei ollut mitään jatkoja vastaan. Soitin Terolle, joka oli kuin olikin vielä liikkeellä, tarkemmin sanottuna pizzalla. Selvänä ja kaverinani hän lupasi meille kyydin, tosin hän antoi meidän odottaa kymmenisen minuuttia hänen viimeistellessä pizzan.

Paluu bileisiin sujui samaan malliin kuin sieltä lähteminenkin, tosin huomattavasti rohkeammissa merkeissä. Nyt ei tarvinnut enää peitellä suudelmia, saati sitten muita käden liikkeitä. Virkistin muistikuviani Katan pehmeästä reidestä sekä vieläkin pehmeämmästä rinnasta. Tällä kertaa seikkailu paidan alla ei pysähtynyt rintaliivin reunaan, vaan hitaasti tunnustellen vapautin toisen rinnan saaden siitä paremman otteen.

Pyörittelin hänen nänniään sormillani siirtyen samalla suutelemaan hänen kaulaansa. Tunsin hänen nänninsä kovettuvan samaa tahtia kuin hänen hengityksensä kävi raskaammaksi korvani juuressa. Kata siirsi kätensä farkkujeni etumukselle aloittaen rauhallisesti hieromaan sitä. Lopetin suutelemisen pysäyttäen käden liikkeen hänen rinnallaan päästämättä siitä kuitenkaan irti.

Kata siirsi huulensa huulilleni aloittaen kiusoittelemalla suutelemisen kiristäen samalla etumukseni hieromista. Kuten arvata saattoi, se sai jo kiihottuneen kaluni täyteen mittaan aiheuttaen samalla vakavan tilaongelman. Otin häntä kädestä kiinni ja pysäytin hänet, sillä hieronta alkoi tuntua enemmän kivulta kuin nautinnolta. Kata pysähtyi hetkeksi, kunnes suoristi itsensä ja korjasi rintaliivinsä paikoilleen ja palasi normaaliin istuma-asentoon.

Naurahdin kiusallisesti toivoen samalla todella, että se oli ollut vain vitsi. Tero kaarsi autonsa mahdollisimman lähelle talon ovea ja päästi meidät ulos kieltäytyen samalla kohteliaasti jatkoille kutsusta.

Tero kuitenkin halusi puhua minun kanssani, joten tytöt lähtivät jo kävelemään kohti etuovea minun kohdatessa Teron epäuskovan katseen. Tero pyöräytti silmiään ja samalla autoonsa istuutuen käski minun olla mokaamatta tätä. Vastasin naurahtaen, etten todellakaan aikonut mokata tätä. Toistin saman lauseen vakavana useita kertoja mielessäni matkalla kohti etuovea. Sisällä musiikki pauhasi vieläkin täydellä teholla, mutta porukka oli huvennut vain muutamaan henkilöön, Samuliin ja pariin hänen kaveriinsa.

Sen enempää heihin huomiota kiinnittämättä menimme Ilonan ja Katan kanssa yläkertaan ottaen mukaan muutamat juomat. Istuimme yläkerran oleskelutilassa sijaitseville sohville minun saadessa Katan kainaloon ja Ilonan istuuduttua toiselle puolelle.

Keskustelu jatkui vajaan tunnin, jona aikana pullomme tyhjentyivät ja Ilona väsähti jo hieman. Hän ilmoitti menevänsä nukkumaan ja näytti meille vierashuoneen ovea hänen huoneensa vierestä, missä saisimme viettää yön.

Kävelin Kataa kädestä vetäen vierashuoneeseen kääntyen oven jälkeen ympäri ja sulkien oven takantamme. Oven pielessä huomasin säädettävän valon, jota pyöräyttämällä himmensin valot jättäen ne kuitenkin tarpeeksi kirkkaaksi, ettei taskulamppuja tarvittu. Hengähdin syvään ja käännyin ympäri.

Näin Katan odottamassa minua sängyn vierellä. Katsoin häntä silmiin hetken ennen kuin aloin hitaasti kävellä häntä kohti. Pysähdyin muutaman kymmenen sentin päähän ja katsoimme toisiamme silmiin kuin lumoutuneina. Lopulta hyökkäsin kuumaan suudelmaan saaden Katan kädet niskani taakse puristamaan minua kovempaan suudelmaan. Käteni hakeutuivat alaselältä niskaan vetäen samalla hänen toppiaan ylöspäin kuin yrittäen saada sitä pois päältä. Lämmin suudelma kuitenkin jatkui, mikä sai käteni rauhoittumaan hänen vyötärölleen ja antautumaan suudelman tuomalle nautinnolle.

Kata irtautui suudelmasta ja vapautti kätensä nostaen ne suoraan ylöspäin. Minulla kesti hetken palata taivaasta ja tajuta seuraava liike, mutta hitaasti lähdin nostamaan mustaa toppia navankorkeudelta ylöspäin.

Sentti sentiltä vaatekappale nousi ylöspäin minun katsoessani herkeämättä Katan silmiin. Viimein kun toppi tippui lattialle, hän laski kädet alas vapauttaen samalla hiuksensa olkapäille. Vedin oman paitani nopeutettuna versiona pois ja siirryin suutelemaan Katan kaulaa ja rintakehää. Hitaasti suudelmilla alaspäin edeten tiputin käsilläni olkaimet vapaaksi antaen samalla viimeisen puristuksen suudelman rintaliivien peittämille rinnoille. Laskin liivit vyötärölle ja olin pakotettu pysähtymään hetkeksi näyn edessä.

Isot terhakat ja nuoret rinnat käsissäni aloin hiljaa suutelemaan niissä nöpöttäviä nännejä. Puristelin rintoja alhaalta päin suudellen vuorotellen molempia nännejä, tuntien samalla kuinka ne kovettuivat. Suutelun jatkuessa Kata perääntyi hieman päästäkseen nojaamaan hieman taaempana olevaan kirjoituspöytään. Hän istuutui kirjoituspöydän reunalle ja nojasi taakse käsiensä varaan taivuttaen samalla selkäänsä tuoden rintojansa paremmin esille minun jatkaessa niiden näykkimistä.

Tunsin hänen sydämensä hakkaavan rinnassa ja kuulin hengityksen käyvän raskaammaksi nautinnosta. Tuntiessani rintojen saaneen tarpeeksi huomiota otin Kataa vyötäröstä kiinni vetäen hänet takaisin seisaalle. Suutelin hetken hänen huuliaan, kunnes laskeuduin suutelemaan hänen alavatsaansa. Hänen vatsansa jännittyi suudelmista minun avatessa hameen vetoketjun. Hitaasti nytkytellen vedin hameen takapuolen läpi nilkkoihin jättäen kuparilenkeistä tehdyn vyön vyötärölle, nostaen sitten kädet paljaille pakaroille, suudellen samalla paljasta ihoa alushousujen reunalta.

Nopean hyväilyn jälkeen vedin myös alushousut nilkkoihin saaden huumaavan tuoksahduksen Katan kiimasta minun työntäessäni hänet takaisin istumaan kirjoituspöydälle. Hän nykäisi viereisestä sängystä tyynyn asettaen sen selkänsä ja niskansa taakse hänen nojatessaan seinään.

Annoin hänen hakea mukavan asennon ennen kuin levitin hänen haarojaan ja loin ensimmäisen kosketuksen kosteille häpyhuulille. Vein etu- ja keskisormeni häpyhuulien väliin levittäen niitä, saaden nesteistä kostean pillun avautumaan edessäni. Hieroin hellästi klitorista sormillani saaden Katan ääntelehtimään hiljaa hänen samalla purressaan huultaan silmät ummessa.

Nuolaisin klitorista saaden hänet jälleen ynähtämään. Aloitettuani hellän imeminen nuolaisun jälkeen huomasin Katan vatsalihasten jännittyvän ja tajusin ensimmäisen orgasmin tekevän tuloaan. Hänen saatuaan orgasmin jatkoin seuraavaan vaiheeseen tyytyväisyyden tunne puserossani.

Työnsin keskisormen hitaasti Katan nesteitä valuvaan pilluun, jonne se upposikin helposti, vaikka se olikin erittäin tiukka.